Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

ویزای تحصیلی

دوره‌های تحصیلی

دانشگاههای کانادا در انتخاب‌ دانشجویان‌ اختیار کامل‌ دارند. شرط‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها بر اساس‌ معدل‌ نمرات‌ سال‌ آخر دانش‌آموزان‌ در دبیرستان‌ها است.

ویزای سرمایه‌گذاری

ویزای سرمایه‌گذاری

مهاجرت به کشور کانادا از جمله مسائلی است که در سال های اخیر مورد استقبال و توجه متقاضیان امر مهاجرت قرار گرفته است.

ویزای شغلی

ویزای شغلی

با گرفتن ویزای کار کانادا افراد اجازه اقامت موقت در این کشور را خواهند داشت و از امکانات رفاهی و اجتماعی بهره مند می شوند.

ویزای تحصیلی

دوره‌های تحصیلی

دانشگاههای کانادا در انتخاب‌ دانشجویان‌ اختیار کامل‌ دارند. شرط‌ ورود به‌ دانشگاه‌ها بر اساس‌ معدل‌ نمرات‌ سال‌ آخر دانش‌آموزان‌ در دبیرستان‌ها است.

ویزای شغلی

ویزای شغلی

با گرفتن ویزای کار کانادا افراد اجازه اقامت موقت در این کشور را خواهند داشت و از امکانات رفاهی و اجتماعی بهره مند می شوند.

ویزای سرمایه‌گذاری

ویزای سرمایه‌گذاری

مهاجرت به کشور کانادا از جمله مسائلی است که در سال های اخیر مورد استقبال و توجه متقاضیان امر مهاجرت قرار گرفته است.

توجه کنید روش گرفتن وقت برای راهنمایی و دادن توضیحات کامل روش های اخذ ویزا و مهاجرتی به کانادا

شما در طول ۲۴ ساعت از شبانه روز میتوانید مستقیم با دفتر ونکوور کانادا از طریق واتس اپ شرکت به شماره ۰۰۱۶۰۴۵۱۲۶۸۴۹ با ارسال یه رزومه کوتاه از خودتان وخانواده محترمتان شرایط سنی، شغلی ، تحصیلات ،چه سالی مدرک تحصیلی گرفتید بفرستید ما با شما تماس میگیریم.

مهاجرت به کانادا

با ویزای توریستی کانادا امکان کار کردن در این کشور وجود ندارد ولی امکان ادامه تحصیل در دوره هایی که کمتر از ۶ ماه باشند وجود دارد. در صورتی که قصد اخذ ویزای تحصیلی را در دوران ویزای توریستی دارید، لطفا قبل از تماس با شرکت تکمیل فرم ارزیابی .

بله، تمامی اعضای خانواده می توانند بصورت جداگانه فرمهای مربوطه را پر کرده و هزینه قانونی کلی این فایل نیز ۴۰۰ دلار برای هزینه قانونی و ۱۸۰ دلار برای هزینه انگشت نگاری برای کل خانواده می‌باشد توجه کنید این هزینه ها اجباری و غیر قابل برگشت می‌باشد درخواست های بعدی تا ۱۰ سال نیازی به پرداخت انگشت نگاری نیست

خیر، انگشت نگاری دارای اعتبار ۱۰ ساله می‌باشد و برای درخواست های بعدی اعم از ویزای جدید و یا ریجکتی نیازی به مراجعه حضوری نیس

ریجکت ویزای کانادا به این دلیل است که یا شما پرونده درخواست ویزا را به درستی انجام نداده اید یا این که آفیسر قانع نشده که شما پس از بازدید کانادا به کشور خود باز خواهید گشت. گاها نیز ویزای توریستی کانادا به دلیل عدم داشتن ساپورت ملی کافی مردود میشود.

خیر. الزامی نیست ولی سابقه ویزای شما در اخذ ویزای توریستی کانادا کمک میکند. این موضوع به آفیسر کمک میکند که قبول کند قصد شما ماندن در کانادا نیست.

هزینه اخذ ویزای توریستی کانادا شامل موارد زیر است:

  • پرداخت هزینه های مربوط به اداره مهاجرت و انگشت نگاری
  • هزینه سفر مربوط به انجام امور انگشت نگاری در دفتر VAC. این سفر میتواند به هر کدام از کشورهایی که دفتر انجام انگشت نگاری در آنها وجود دارد باشد. در کشورهای اطراف ایران، در دبی و ارمنستان و ترکیه این خدمات وجود دارد.

برای پذیرش در موسسه آموزش عالی عالی کانادایی، نیازمندی های دانشجویان برای ملاقات وجود دارد، این که آیا من یک دوره کارشناسی یا یک دوره کارشناسی ارشد هستم. بسته به زمینه مطالعات، برنامه ها و سایر عوامل مربوطه، رقابت می تواند متفاوت باشد. با این حال، دو معیار مهم، نمرات / عملکرد دبیرستان و همچنین مهارت های زبان آن را انگلیسی (در اکثر استان ها) و یا فرانسوی در زبان فرانسه است.

خیر. هیچ مشاور یا وکیلی طبق قانون حتی اجازه دادن تضمین به فردی را ندارد. لطفا این به متن اداره مهاجرت کانادا توجه کنید.

Beware of immigration fraud and scams
You may have seen advertisements that promise work permits and guarantee high-paying jobs in Canada. Some offer scholarships to study at Canadian universities or colleges. Potential newcomers to Canada should be aware that many offers like these are fraudulent. In fact, using the services of people who make such promises may result in your application to Canada being rejected.
Canada’s immigration system is based on fairness. Every application receives equal consideration. No one has special connections, and no one can promise your application will be given special treatment or guarantee that it will be approved.

Alexvisaرسانه دیجیتالی الکس‌ویزا

رسانه الکس‌ویزا از طریق ویدئو جهت اطلاع رسانی بیشتر و معرفی فعالیت‌های الکس‌ویزا، اعم از دریافت انواع ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای شغلی و راهنمای جامع در رابطه با روش‌های مهاجرت به کانادا برای شما عزیزان که قصد مهاجرت به کشور کانادا را دارید راه اندازی شده است.

با این رسانه شما با فعالیت‌های الکس‌ویزا،‌ اطلاعات کامل در مورد کشور کانادا، جاذبه‌های گردشگری، فرهنگ و زندگی در کانادا و …. بیشتر آشنا خواهید شد. با ما همراه باشید تا بتوانیم بهترین خدمات و روش‌های مهاجرتی را به شما معرفی کنیم.

Beware of immigration fraud and scams
You may have seen advertisements that promise work permits and guarantee high-paying jobs in Canada. Some offer scholarships to study at Canadian universities or colleges. Potential newcomers to Canada should be aware that many offers like these are fraudulent. In fact, using the services of people who make such promises may result in your application to Canada being rejected.

Canada’s immigration system is based on fairness. Every application receives equal consideration. No one has special connections, and no one can promise your application will be given special treatment or guarantee that it will be approved.

روشهای مهاجرت به کانادا

روش Express Entry بهترین سن برای مهاجرت به کانادا بین 20 تا 29 سال هست ولی تا قبل از 35 سالگی هنوز شانس وجود داره.

برنامه اکسپرس انتری یا ورود سریع

سیستم اکسپرس انتری که از سال 2015 ابداع شد، در واقع یک برنامه مهاجرتی نبوده و تنها یک

دریافت بورسیه دانشجویی

امکان اخذ بورسیه دانشجویی در مقطع کارشناسی کانادا بسیار ضعیف است. ( در صورتی که متقاضی

دوره کالج در کانادا

دوره کالج در کانادا مربوط به دوره هایی میشود که بیشتر روی آماده سازی متقاضی برای ورود به بازار کار تمرکز دارند،

مختصری درباره دانشگاه آلبرتا در کشور کانادا

دانشگاه آلبرتا در سال 1908 در شهر ادمونتون کانادا تاسیس شد و از این حیث یکی از دانشگاه های قدیمی

کانادا به عنوان بهترین کشور برای زندگی در جهان انتخاب شد.

وبسایت usnews.com برای چهارمین سال متوالی کانادا را به عنوان بهترین کشور برای زندگی

لیست کالج های پر طرفدار استان کبک

استان کبک که تقریبا تمام مهاجران ایرانی برای اقامت شهر مونترال را انتخاب می‌کنند،در این مطلب قرار است

فلوشیپ چیست؟

دانشجویان بعضی از رشته‌های تحصیلی مانند پزشکی، روانشناسی و … بعد از فازغ التحصیلی

مراقب باشید فریب نخورید

همیشه قبل از سپردن کار مهاجرتی به افرادی که با نام “مشاور” یا “وکیل” یا “نماینده” فعالیت میکنند، این پرسش را مطرح کنید. آیا دولت کانادا به شما اجازه قبول پرونده های مهاجرتی را میدهد؟در صورتی که پاسخ منفی دادند در تصمیم خود تجدید نظر کنید چون وارد ریسک خواهید شد.

در صورتی که پاسخ مثبت بود این حق طبیعی شماست که درخواست کنید ایشان به شما این مجوز یا کد فعالیتشان را ارائه کنند. کد را در سازمان ICCRC کنترل کنید. با کمی تامل به دام افراد سودجو نخواهید افتاد.

تماس بگیرید

مستقیم با دفتر ونکوور کانادا از طریق واتس‌آپ شرکت

Website

www.aicvisa.com

Whats'up

512 6549 604 1+

E-mail

alexvisa2008@gmail.com

فرصتی استثنایی برای فرزندان شما شروع ثبت نام مدارس برای ترم ژانویه ۲۰۲۰      اطلاعات بیشتر!