Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

اسپانسرشیپ کانادا

Home » اسپانسرشیپ کانادا

اگر شما مقیم و یا سیتیزن کانادا بوده و بالای ۱۸ سال داشته باشید میتوانید افراد خاصی را تحت کلاس خانوادگی به کانادا بیاورید و آنها هم اقامت دائم کانادا را دریافت کنند. اسپانسرشیپ کانادا در زمینه ویزاهای کلاس فامیلی شامل موارد زیر می شود:

  • اسپانسر همسر
  • اسپانسر پدر و مادر و پدربزرگ و مادربزرگ
  • اسپانسر فرزندان وابسته )شامل فرزندان به سرپرستی گرفته شده نیز میباشد (
  • اسپانسر سایر افراد واجد شرایط

هر کدام از این افراد که اسپانسر شوند میتوانند در کانادا زندگی کنند و یا تحصیل و کار کنند و فرد اسپانسر کننده با امضای قرارداد یا همان undertaking تعهد به تامین هزینه‌های خوراک و پوشاک و مسکن فرد اسپانسر شونده در مدت زمان مشخص را میدهد.

در بخشی از این تعهدنامه شما تضمین میکنید که فرد اسپانسر شونده از دولت کانادا درخواست کمک هزینه زندگی نخواهد کرد و اگر این کار را کنند شما ملزم به عودت آن به دولت خواهید بود.

اگر در استان های غیر از کبک هستید این قرارداد را با IRCC یا همان اداره مهاجرت کانادا و اگر در استان کبک هستید با MIDI یا همان اداره مهاجرت استان کبک خواهید بست.

قرارداد agreement مجزایی هم بین فرد اسپانسر کننده و فرد اسپانسر شونده باید امضا شود تا دولت مطمین شود که طرفین مسولیت های خود را خوب میدانند.

لطفا دقت کنید که ویزای اسپانسرشیپ کانادا با ویزای موقت سوپر ویزای کانادا (ویزای طولانی مدت دیدار خانواده) متفاوت است. جهت اقدام از این روش با کارشناسان ما تماس بگیرید و یا به ایمیل alexvisa2008@gmail.com پیام ارسال فرمایید.

اگر در یکی از شرایط زیر باشید ممکن است امکان اسپانسر کردن فرد جدیدی را نداشته باشید :

  • اگر قبلا تعهدی داده اید و آن را انجام نداده باشید قادر به اسپانسر کردن فرد جدید نخواهید بود.
  • اگر دادگاه رای داده باشد که شما alimony و یا کمک خرجی فرزند را نداده باشید ممکن است قادر به اسپانسر کردن فرد جدیدی نباشید.
  • مرتکب جرمی شده باشید که مرتبط به اقوام و یا مرتبط با امور جنسی باشد و بسته به نوع جرم میتواند منجر شود شما نتوانید فرد دیگری را اسپانسر نمایید.
  • اگر شما به دلایلی به غیر از کارافتادگی درخواست کمک هزینه از دولت کرده باشید. (وام و بورسهای دولتی مشکلی نخواهند داشت منظور از کمک هزینه زندگی در اینجا همان welfare میباشد. یعنی اگر به غیر از welfare کمک هزینه ای از دولت گرفته باشید مشکلی در فایل اسپانسرشیپ ایجاد نخواهد کرد)
  • همچنین اگر قبلا فردی را اسپانسر کرده اید و او پس از ورود به کانادا از دولت درخواست کمک مالی کرده باشد ممکن است شما امکان اسپانسر کردن فرد دیگری را نداشته باشید. همچنین در این حالت دولت تمام کمک هزینه های داده شده به فرد اسپانسر شده را از فرد اسپانسر کننده (متعهد) طلب خواهد کرد.
  • همسر یا شریک زندگی
  • والدین یا پدربزرگ و مادربزرگ
  • فرزندان وابسته
  • سایرین
  • حداقل درآمد برای اسپانسرشیپ

هدف این طرح این است که اعضای خانواده ها را در کانادا متحد نماید. این برنامه به افراد مقیم و یا سیتیزن کانادا اجازه میدهد که همسر یا شریک زندگی(کسی که یک سال و بیشتر با او زندگی کرده باشید) را به کانادا بیاورند.

اداره مهاجرت باید شرایط فرد اسپانسر کننده و فرد اسپانسر شونده را تایید کند تا این ویزا به وی تعلق بگیرد. برای اخذ ویزا در این روش باید فرد اسپانسر کننده و اسپانسر شونده اثبات کنند که در یکی از این شرایط هستند:

  • Spouse
  • Common-Law Partner
  • Conjugal Partner

همچنین کشور کانادا هر یک از سه حالت ذکر شده را برای هم جنس ها هم میپذیرد.

شرایط مورد نیاز برای اسپانسر کردن همسر

شرایط مورد نیاز برای فرد اسپانسر کننده:

  • 18 سال تمام به بالا باشد.
  • باید مقیم ساکن در کانادا و یا سیتیزن باشد و در زمان اسپانسرشیپ در کانادا زندگی کند. در صورتی که اسپانسر در کانادا زندگی نمیکند، باید حتما در زمان صدور اقامت دائم برای اسپانسر شونده (در مورد همسر و فرزند) در کانادا زندگی کند.
  • زندانی نبوده و ورشکسته نباشد و مرتکب جرم سنگین نشده باشد و همچنین نامه اخراج از کانادا دریافت نکرده باشد.
  • باید به مدت سه سال فرد اسپانسر کننده تعهد به تامین هزینه های اولیه زندگی فرد اسپانسر شونده را بدهد.
    این تعهد بدون قید و شرط میباشد.

شرایط مورد نیاز برای فرد اسپانسر شونده:

۱۸ سال تمام به بالا داشته باشد.

شرایط مورد نیاز برای رابطه بین افراد:

باید اثبات کنید که در یکی از شرایط زیر هستند:

همسر:
بدین معنی است که دو نفر با هم رسمی ازدواج کرده اند. ازدواج های خارج از کانادا باید علاوه بر اینکه طبق قوانین کانادا معتبر باشند طبق قوانین کشوری که در آن بوده اید نیز مورد تایید بوده و سند مرتبط موجود باشد.

ازدواج همجنس ها اگر در کانادا بوده باشد مورد قبول است ولی اگر در خارج از کانادا باشد مورد قبول نبوده و میتوانند در قالب یکی از دو مدل روابطی که در زیر تشریح میکنیم قرار بگیرند.

Common-Law Partner

باید افراد به مدت یکسال در کنار هم زندگی کرده باشند.

Conjugal Partner

این نوع رابطه می توانند بین مرد و زن و یا جنس های مشابه باشد. فرد اسپانسر کننده در صورتی جز این گروه محسوب میشود که:

طرفین به دلیل موجهی قادر نبوده اند که در کنار هم زندگی کنند (مانند دلایل مهاجرتی و یا مشکلات قانونی در محدودیت طلاق و یا عدم به رسمیت شناختن زندگی مشترک هم جنس ها در کشورهایی)

طرفین روابط وابسته دو طرفه داشته و این رابطه حداقل یک سال ادامه داشته است  و طرفین تعهد کامل مانند ازدواج و یا Common-Law Partner به هم دارند. این از طریق نشان دادن موارد مشترک مانند حساب های بانکی و یا مالکیت مشترک قابل اثبات است.

در چه مواردی اسپانسرشیپ ممنوع و غیر قابل قبول است؟

  • یکی از زوجین زیر ۱۸ سال داشته باشد. اگر یکی یا هر دو زیر ۱۸ هستند باید صبر کنند تا ۱۸ ساله شوند.
  • ازدواج واقعی نباشد و با هدف اسپانسر شدن یا اسپانسر کردن انجام شده باشد.
  • در صورت جدایی پس از اسپانسرشیپ، فرد اسپانسر کننده به مدت ۳ سال و فرد اسپانسر شونده به مدت ۵ سال اجازه اسپانسر کردن فرد جدید را ندارند.
  • ازدواج باید در کانادا و در کشور مبدا مورد قبول و قانونی باشد.(در موارد خاص که نوعی از ازدواج در کشور مبدا مورد قبول نباشد امکان اسپانسرشیپ وجود دارد) (اگر ازدواج در کشور مبدا مورد قبول باشد ولی در کانادا مورد قبول نباشد، برای اسپانسر کردن واجد شرایط نخواهد بود)
  • ازدواج از راه دوره هم مورد قبول نیست. (به سربازان کانادایی)

همسر اعلام نشده در هنگام اپلای برای مهاجرت. اگر در هنگام شروع پرونده همسر خود را در پرونده اعلام نکنید، هیچ وقت امکان اسپانسر کردن آن فرد را نخواهید داشت.

قوانین پس از اسپانسرشیپ همسر در کانادا

  • فرد اسپانسر کننده تا ۳ سال پس از اخذ ویزای اقامت دائم از نظر مالی متعهد به ساپورت فرد اسپانسر شونده می باشد.
  • فرد اسپانسر کننده پس از اسپانسر کردن همسر خود تا ۵ سال از اسپانسر کردن همسر دیگر (در صورت جدا شدن) منع میباشد.
  • همچنین اگر زوجین، دو سال و یا کمتر با هم زندگی کرده باشند و فرزند نداشته باشند، پس از اعطای اقامت باید دو سال این افراد با هم زندگی کنند، در غیر اینصورت ویزای اقامت دائم فرد اسپانسر شونده از او پس گرفته خواهد شد. برای افراد اسپانسر شده ای که مورد آزارم یا سو استفاده قرار گرفته اند این مورد صادق نخواهد بود.

تعیق اسپانسرشیپ

  • فرد اسپانسر کننده مرتکب جرمی شود که تا ۱۰ سال زندان داشته باشد.
  • فرد اسپانسر کننده برای ورود به کانادا inadmissible شود.
  • فرد اسپانسر در شرایطی قرار گیرد که پاسپورت کانادایی خود را از دست بدهد.
  • فرد اسپانسر کننده در شرایطی باشد که اداره مهاجرت از نظر امنیتی یا ح ق و ق ب ش ر یا جرم و جنایت های برنامه ریزی شده برای او نامه inadmissible بودن را صادر کند.
  • کنسل کردن اسپانسرشیپ همسر
  • امکان کنسل کردن اسپانسرشیپ همسر فقط در حالتی وجود دارد که فرد اسپانسر شونده کارت اقامت خود را دریافت نکرده باشد. در این حالت اسپانسر کننده میتواند از طریق تکمیل فرم آنلاین این درخواست را ارسال کند.
  • اگر پس از صدور اقامت دائم اسپانسرشیپ کنسل کند، فرد اسپانسر کننده باید به مدت ۳ سال تمام تعهدات داده شده را اجرا کند.

کار یا تحصیل فرد اسپانسرشونده:

فرد اسپانسر شونده در دوره ای که منتظر دریافت اقامت دائم از طریق اسپانسرشیپ است باید شرایط مهاجرتی خود را داشته باشد. ایشان بدون ویزا اجازه کار یا تحصیل را ندارد و در صورت تمایل باید درخواست ویزا کند. استثنا: اگر متقاضی از قبل ویزای تحصیل یا کار را داشته ویزا او باطل نخواهد شد و میتواند تا پایان آن ویزا قانونی ادامه دهد.

فرصتی استثنایی برای فرزندان شما شروع ثبت نام مدارس برای ترم ژانویه ۲۰۲۰      اطلاعات بیشتر!