Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

اقامت از طریق خرید بیزینس در کبک

Home » اقامت از طریق خرید بیزینس در کبک

این روش مختص افرادی است که مایلند ضمن دریافت ویزای کار یک الی دو ساله صاحب کسب و کاری در کانادا و به خصوص در استان کبک شوند که علاوه بر طی مسیر منجر شونده به اقامت دایم استان کبک و به طبع آن اقامت دایم کانادا، در این مدت بتوانند درامدی مکفی برای خود و احیانا خانواده خود در استان کبک داشته باشند.

مزایا:

– مسیری مناسب جهت تبدیل شدن به اقامت دایم کبک و بعدا اقامت دایم کانادا و نهایتا شهروندی کانادا است

– از ابتدای ورود متقاضی و حتی پیش از ورود به کانادا میتواند درآمد مناسب داشته باشد.

– تمام وجوه مربوط به خرید بیزنس در کسب و کار متقاضی باقی خواهد ماند.

– به دلیل وجود قدمت کسب و کارهای قابل عرضه ریسک خرید بیزنس نسبتا پایین است.

– میتوان با هزینه ای به مراتب کمتر از مسیرهای کارآفرینی و سرمایه گزاری سایر استان ها به اقامت دایم منجر شود.

– طول مدت اجرای این پرونده تا دریافت اجازه کار در حال حاضر در حدود ۹ ماه می باشد.

– فرزندان متقاضی امکان اجازه تحصیل رایگان در مدارس کانادا را خواهند داشت.

– همسر متقاضی نیز میتواند جداگانه اجازه کار دریافت کند.

شرایط واجدیت:

– دارا بودن سابقه مالکیت یک کسب و کار و یا دارا بودن سابقه مدیریت در چندین سال

– دارا بودن تمکن مالی کافی خرید یک کسب و کار در استان کبک (مثلا در شهر مونترال و یا حومه آن) با ارزشی در حدود ۱۵۰.۰۰۰ دلار کانادایی:

یک بیزنس در استان کبک که هم اکنون فعال است و به دلایلی نظیر بازنشستگی یا فوت مالک فعلی آن واگزار می گردد.
یک فرانچایز (یا شعبه جدیدی از یک کسب و کار شناخته شده) که دارای توجیه اقتصادی باشد.
– داشتن حداقل آشنایی با زبان انگلیسی یا فرانسوی (و یا آماده بودن جهت یادگیری زبان انگلیسی در خلال پروسه تشکیل پرونده)

نکات مهم:

– از آنجا که برای موفقیت در این طرح لازم است ثابت گردد که اجرای طرح توسط متقاضی به ایجاد منافع اقتصادی چشمگیر و اشتغالزایی در استان کبک می انجامد پیشنهاد می شود که کسب و کاری که قرار است خریداری شود حداقل ۱۵۰.۰۰۰ دلار کانادایی ارزشیابی شود، و یا در نتیجه خرید آن کسب و کار و همچنین تامین نیروی انسانی و نیز پرداخت هزینه های نوسازی، تبلیفات و غیره جهت ارتقای کسب و کار موجود لازم باشد مجموعا معادل چنین مبلغی صرف شود.

– در راستای ارتقای آن کسب و کار باید حداقل نیروی انسانی کنونی در آن کسب و کار تا پایان دوره کاری متقاضی حداقل حفظ شده و ترجیحا افزایش یابد.

– لزومی به هم سو بودن سوابق مدیریتی پیشین متقاضی با کسب و کار مورد نظر جهت خرید در استان کبک وجود ندارد. به طور مثال فردی دارای ۵ سال سابقه مدیریت پخش مواد غذایی میتواند جهت خرید یک رستوران در مونترال اقدام کند.

– کسب و کارهای نوپا، استارت آپ ها و یا هر کسب و کار که از قدمت کافی (به جهت ارایه گزارش های مالیاتی خود در کانادا) برخوردار نباشد در این طرح مورد قبول قرار نمیگیرند.

مسیر تبدیل ویزای کاری متقاضی بعد از ورود به استان کبک به اقامت دایم و نهایتا شهروندی کانادا به شرح زیر می باشد

– ورود به کانادا با اجازه کار

– گذشت حداقل یک سال از زمان شروع کار در کسب و کار مربوطه در استان کبک

– یادگیری زبان فرانسوی طی مدت یک الی دو سال و دریافت نمره B2 (در صورت لزوم میتوان برای تمدید اجازه کار مدت یک الی دو سال دیگر اقدام نمود)

– اقدام به اخذ گواهی انتخاب دایم استان کبک موسوم به CSQ (دریافت آن پس از حدود یک الی سه ماه)

– اقدام به اخذ اقامت دایم کانادا موسوم به PR (دریافت آن بعد از مدت میانگین ۸ الی ۱۴ ماه)

– اقدام به اخذ شهروندی و بعدا پاسپورت کانادا (پس از ۷۳۰ روز (دو سال) از زمان دریافت اقامت دایم کانادا در صورتی که متقاضی به طور پیوسته در خاک کانادا حضور داشته باشد.)

(کل مدت از زمان ورود تا دریافت اقامت دایم در بهترین حالت ۱۸ ماه و تا پاسپورت کانادایی تقریبا ۴ سال تخمین زده می شود.)