Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

تحصیل در پرتغال

Home » تحصیل در پرتغال

درباره مهاجرت تحصیلی به پرتغال
پرتغال به پایتختی شهر لیسبون در جنوب غربی اروپا قرار گرفته و در حدود ده میلیون نفر جمعیت دارد . اکثر مردم این کشور مسیحی بوده که به زبان پرتغالی صحبت میکنند .

واحد پول این کشور یورو است و صنایع عمده آن شامل ماهیگیری و مصنوعات چوب چنبه ای می باشد . پرتغال تنها با کشور اسپانیا همسایه است و باهم شبه جزیره ایبری را تشکیل می دهند .

از شهرهای مهم میتوان به ابرانتس ، آگوئدا ، آلبوفیرا و آلکاسر اشاره کرد . این کشور که در نزدیکی آفریقای شمالی قرار گرفته است یکی از گرمترین کشورهای اروپا می باشد . مناظر طبیعی چشم نواز زیادی در این کشور وجود دارد .

کشور پرتغال در کنار اقیانوس آتلانتیک مقصد بسیار جالبی برای تحصیل می باشد . تحصیل در این کشور یکی از راه های اخذ اقامت محسوب میشود و به دلیل سطح بالای آموزشی متقاضیان زیادی برای تحصیل دارد . از مزایای تحصیل در این کشور میتوان به موارد زیر اشاره کرد :

1- امکان سفر به کل اروپا با داشتن ویزای این کشور
2- پایین بودن هزینه تحصیل و زندگی نسبت به دیگر کشورهای اروپایی
3- امکان درخواست برای تحصیل بدون داشتن مدرک زبان
4- آب و هوای مناسب این کشور
5- امکان ادامه تحصیل با داشتن مدرک از هر دانشگاه یا موسسه مورد تایید وزارت علوم ایران

شرایط مهاجرت تحصیلی به پرتغال
تحصیل در کشور پرتغال از ۶ سالگی آغاز و تا ۱۶ سالگی ادامه می یابد که پس از اتمام آن فرد موفق به دریافت مدرک دیپلم میشود و پس از آن میتواند به تحصیل در دانشگاه مشغول شود .

متقاضیان برای تحصیل در دانشگاه های این کشور باید مدرک دیپلم داشته باشند و در صورتی که این مدرک را ندارند میتوانند دوره پیش دانشگاهی را در این کشور گذرانده و سپس تقاضای ورود به دانشگاه بدهند .

از شرایط ورود به دانشگاه قبولی در آزمون ورودی می باشد و طول دوره مانند دانشگاه های ایران ۴ سال می باشد . تمامی رشته ها در این مقطع به زبان پرتقالی تدریس میشوند . ورود به دانشگاه ها مستلزم داشتن مدرک زبان انگلیسی با سطح مشخص نیز می باشد . پذیرش در این دوره با سختی هایی همراه است و توصیه میشود که دوره لیسانس را در کشور خود گذرانده و برای دوره های بالاتر اقدام به پذیرش نمایید .

تحصیل در مقطع فوق لیسانس دو سال به طول می انجامد که به دو زبان انگلیسی و پرتغالی انجام میگیرد و داشتن زبان انگلیسی از شرایط پذیرش می باشد . دانشجویان میتوانند دوره های زبان را دراین کشور طی نمایند . دور های یادگیری زبان با هزینه های مناسب و در مدت زمان کوتاه برگزار میشوند . فارغ التحصیلان دوره فوق لیسانس اجازه اخذ اقامت کاری پس از پایان تحصیلات را دارند .

امکان اخذ پذیرش برای دانشجویان مقطع دکترا در این کشور نیز وجود دارد و طول دوره در حدود ۵ سال می باشد . داشتن مدرک آیلتس ۷ برای این مقطع ضروری می باشد . دانشگاه های کشور پرتغال بورسیه هایی را برای دانشجویان این مقطع ارائه میکنند که داشتن رزومه قوی و مقالات علمی میتواند در اخذ رزومه بسیار موثر باشد . اخذ بورسیه در این دوره میتواند یکی از بهترین فرصت های تحصیلی باشد . دوره دکترا بیشتر به صورت تحقیقاتی و پژوهش های علمی برگزار میشود .

هزینه های زندگی در مهاجرت تحصیلی به پرتغال
هزینه های زندگی در این کشور در حدود ۷۰۰ یورو در ماه می باشد که در شهر لیسبون بیشترین حد است و در دیگر شهرها به نسبت کمتر است البته لازم به ذکر است که پایتخت پرتغال به عنوان ارزانترین پایتخت اروپا شناخته میشود .

دانشجویان در تمام دوره تحصیل مجاز به کار پاروه وقت در کنار تحصیل خود می و در صورت زندگی به مدت ۵ سال در این کشور و فراگیری زبان پرتغالی میتوانند اقامت این کشور را دریافت نمایند . هزینه تحصیل در رشته ، دانشگاه و مقطع مختلف متفاوت است که میتوانید برای اطلاع از جزئیات با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید .

1- مدارک موردنیاز مهاجرت تحصیلی به اسپانیا
2- فرم درخواست تکمیل شده
3- آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
4- نامه پذیرش از دانشگاه
5- گواهی عدم سوء پیشینه
6- گواهی سلامت
7- اثبات توانایی مالی برای دوره تحصیلات
8- گذرنامه و عکس