Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

ثبت شرکت و اخذ ویزای کار کانادا

Home » ثبت شرکت و اخذ ویزای کار کانادا

Owner Operators Work Visa

یکی از برنامه هایی که این روزها مورد توجه بسیار قرار گرفته، اخذ ویزای کار دو ساله از طریق ثبت شرکت و ایجاد اشتغال در کاناداست.
به دلیل دشوار شدن شرایط اقامتی و بالا رفتن قیمت دلار، جای خالی چنین برنامه هایی در سیستم مهاجرتی کانادا احساس میشود و همین دلایل کافی است تا این برنامه در کانون توجهات بسیار قرار گیرد.

در این برنامه شما با خرید و یا ایجاد یک بیزینس میتوانید اجازه کار در کانادا را دریافت نمایید.
طبیعی است خرید بیزینس راحت تر است اما توجه داشته باشید که بیزینس های خوب گران هستند و آنهایی که با قیمت های پایین ارائه میشوند چندان مورد اعتماد نخواهند بود.
خرید و یا ایجاد یک شغل هر کدام دارای مزایا و معایبی است. به عنوان مثال برای خرید یک بیزینس خوب باید مبلغ زیادی را پرداخت نمایید‌. در عوض شرایط کار به مراتب راحت تر خواهد بود. ایجاد یک شغل نیز دارای این حسن است که چون از ابتدا تحت کنترل شماست از جزئیات آن آگاه هستید و ریسکی برای خرید نمیکنید. اگرچه باید توجه داشته باشید که در این روش ممکن است هزینه های جانبی شما بیشتر باشد‌‌.

به طور کل مسیر این برنامه:

✅ خرید و یا ایجاد بیزینس
✅ اخذ تاییدیه LMIA
✅ اخذ مجوز کار Work Permit
✅ شرکت در برنامه Express Entry
✅ اخذ اقامت دائم
اما توضیحاتی راجع به این برنامه که لازم است بدانید:

این یک برنامه مهاجرتی نیست و نمیتوان آن را مانند برنامه های نیروی متخصص یا کارآفرینی استانی به حساب آورد.
این برنامه به خودی خود تبدیل به اقامت دائم نخواهد شد. برای اقدام جهت اقامت دائم پس از اخذ ویزای ‌کار، علاوه بر اثبات فعالیت شرکت باید سایر فاکتورها نیز بررسی شود که خود مستلزم تحلیل دقیق شرایط متقاضی است.
ویزای کاری فرد متقاضی در این برنامه فقط منحصر به شرکتی است که تاسیس شده و در واقع ویزای کار آزاد نیست‌.
شرط سودآوری و یا حداقل سرمایه گذاری برای شرکت ثبت شده برای اخذ ویزای کار وجود ندارد. با ارائه بیزینس پلن قوی و اثبات مدیریت شخص متقاضی و سایر مدارک و مستندات قابل قبول میتوان اجازه کار را دریافت کرد.
قطعا دریافت ویزای توریستی و انتقال سرمایه به کانادا یکی از شرایط لازم برای این برنامه است. مقدار سرمایه منتقل شده بستگی به نوع کار و بیزینسی دارد که شما قصد خرید و یا ایجاد آن را دارید.
طبیعتا اگر تمدید ویزای کار پس از دو سال لازم باشد، ممکن است ارائه گزارش کارکرد شرکت و دلایل درخواست تمدید ویزا درخواست شود.
برای اقدام جهت دریافت این ویزای کار، داشتن بیزینس معتبر و یا نشان دادن مدیریت یک بیزینس به عنوان سابقه کار و همچنین اثبات دارایی کافی الزامی است.
با داشتن این ویزا، تحصیل فرزندان شما در مدارس کانادا رایگان خواهد بود.
و در نهایت این برنامه بسیار خوب و مناسب است برای آنهایی که واقعا قصد ‌کار و سرمایه گذاری در کانادا را دارند. قطعا با صدور جاب آفر مدیریتی (به شرط گرفتن LMIA) و داشتن یک سال سابقه کار کانادایی در این زمینه و نیز فراهم کردن مدرک زبان مورد نیاز (با توجه به شرایط متقاضی) میتوان برای برنامه اکسپرس اینتری اقدام کرد و اقامت را اخذ نمود.
وجود یک نفر در پرونده شما که دارای اقامت کانادا باشد در این برنامه الزامی است‌. لذا اگر فردی را در کانادا دارید که میتواند شما را همراهی کند شرایط برای شما بسیار هموار تر خواهد بود.

توجه داشته باشید که در حال حاضر شرایط این برنامه خوب است اما نمیتوان در مورد آینده آن اظهار نظر کرد. تا برنامه ای مناسب است برای آن اقدام کنید.