Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

سوالات متداول

Home » سوالات متداول
سوال آیا ترجمه مدارک تاریخ انقضا دارد؟

جواب پاسخ سوال هم بلی هست و هم خیر مدارک‌ به طور کل به دو دسته تقسیم میشوند:

  • مدارکی که به مرور زمان ممکن است تعییر کنند.
  • مدارکی که زمان در آنها تاثیری ندارد.

سوال اما این تعاریف به چه معنی است؟

جواب برخی مدارک مانند تحصیلی، تحت هیچ شرایطی تغییر نمیکنند. مثلا کسی که لیسانس دارد به مرور زمان این لیسانس از او گرفته نمیشود و حتی اگر فوق لیسانس هم بگیرد، باز هم مدرک کارشناسی او سر جای خودش است. پس مدارک تحصیلی شامل تغییر زمان نمیشود و اگر چند سال از ترجمه هم گذشته باشد همان ترجمه کافی است. اما برخی مدارک ممکن است به مرور زمان از درجه اعتبار ساقط شده و با تغییر کنند. مانند مدارک سند ازدواج و یا شناسنامه. چون ممکن است شما در دو سال گذشته متاهل بوده اما الان خدای نکرده جدا شده باشید.

در مورد شناسنامه هم همین داستان است. ممکن است فرزند شما به دنیا آمده و یا نام شما تغییر کرده باشد‌. لذا این مدارک باید مجددا ترجمه شوند. سوال و باز سوال دیگری که مطرح میشود این است که چه مدت از ترجمه این مدارک‌ اگر بگذرد، باید ترجمه مجدد انجام داد؟ جواب اگر بیش از یک سال از این ترجمه ها میگذرد، باید مجددا ترجمه کرد. اگر چه در هر زمان، اگر اتفاقی بیفتد که محتوای این اسناد را تغییر دهد، باید بلافاصله برای ترجمه مجدد این اسناد اقدام کرد. البته باید توجه داشت که ترجیحا گواهی تمکن مالی را در آخرین مرحله تهیه کنید. حتی اکر فایل ریجکت شده این مدارک باید جدید باشند. برای برنامه های تجاری گردش یک ساله و برای برنامه های اکونومیک مانند نیروی متخصص گردش ۳ ماهه کافی است. (اگرچه اگر ۶ ماهه باشد بهتر است)

آیا اعضای یک خانواده می توانند در قالب یک فایل اقدام نمایند؟

بله، تمامی اعضای خانواده می توانند بصورت جداگانه فرمهای مربوطه را پر کرده و هزینه قانونی کلی این فایل نیز ۴۰۰ دلار برای هزینه قانونی و ۱۸۰ دلار برای هزینه انگشت نگاری برای کل خانواده می‌باشد توجه کنید این هزینه ها اجباری و غیر قابل برگشت می‌باشد درخواست های بعدی تا ۱۰ سال نیازی به پرداخت انگشت نگاری نیست

آیا می توان انگشت نگاری و عکسها را با بقیه مدارک فرستاد؟

خیر
انگشت نگاری دارای اعتبار ۱۰ ساله می‌باشد و برای درخواست های بعدی اعم از ویزای جدید و یا ریجکتی نیازی به مراجعه حضوری نیست

آیا با این نوع ویزا می توان در کانادا کار کرد و یا به ادامه تحصیل پرداخت؟

با ویزای توریستی کانادا امکان کار کردن در این کشور وجود ندارد ولی امکان ادامه تحصیل در دوره هایی که کمتر از ۶ ماه باشند وجود دارد. در صورتی که قصد اخذ ویزای تحصیلی را در دوران ویزای توریستی دارید، لطفا قبل از تماس با شرکت تکمیل فرم ارزیابی .

جایگزین هایی برای تحصیل در کانادا هست؟

چندین جایگزین برای کمک به دانشجویان برای آموزش و پرورش آنها صرف نظر از ملیت شما در دسترس است. از سوی دیگر، کانادا علاوه بر کمک هزینه تحصیلی و تحصیلی، وام های دانشجویی، وام بانکی یا خط اعتباری ارائه می دهد.

برای تحصیل در کانادا می توانم به دنبال بورس تحصیلی باشم؟

بورس تحصیلی برای دانشجویان بین المللی که مایل به تحصیل در کانادا هستند، دشوار است که در یک مکان قرار بگیرند، زیرا فرصت های بی حد و حصر از سوی نهادهای مختلف در سراسر جهان وجود دارد. با این وجود، در لینک زیر گزینه های دیگری وجود دارد.

چگونه می توانم در دانشگاه / کالج کانادا شرکت کنم؟

با ارائه تمامی اسناد و مدارک لازم و الزامات قانونی اضافی از طریق مسیرهای آنلاین. پاسخ نیز از طریق ایمیل به شما ارسال خواهد شد.

آیا باید به زبان فرانسه و انگلیسی صحبت کنم تا بتوانم در یک موسسه آموزشی متعارف کانادایی پذیرفته شود؟

لزوما، اگر استان هدف شما یکی از استان های انگلیسی زبان باشد، باید مدارک کافی در مورد زبان انگلیسی را ارائه دهید، اما اگر مایل هستید که در یک استان مستعمره فرانسه تحصیل کنید، باید مدرک تحصیلی در زبان فرانسه را ارائه دهید. * استثنائات همیشه وجود دارد

دانشگاه های برتر کانادا چه هستند؟

رتبه بندی در ۱۰۰ برتر از بهترین دانشگاه های جهان، ۵ دانشگاه برتر از دانشگاه های کانادایی است که به شرح زیر می باشند:

دانشگاه تورنتو
دانشگاه بریتیش کلمبیا
دانشگاه مک گیل
دانشگاه مکمستر
دانشگاه آلبرتا

چه مدت طول می کشد تا دکترای خود را در کانادا دریافت کنید؟

برنامه های دوره دکترا معمولا دو تا سه سال طول می کشد، به طور جداگانه تامین می شود و در اکثر موارد به عنوان موقعیت شغلی (نه همیشه) مورد توجه قرار می گیرد.

چه مدت طول می کشد برای دریافت مدرک کارشناسی ارشد در کانادا؟

به طور معمول، مدرک کارشناسی ارشد برای یک سال تحصیلی کامل شامل یک دوره کارآموزی واجد شرایط اضافه شده به مدت کلی. گاهی اوقات یک مدرک کارشناسی ارشد می تواند به مدت دو سال تحصیلی، بسته به برنامه درسی و حساسیت برنامه، ادامه یابد.

شانس گرفتن مدرک کارشناسی ارشد پس از فارغ التحصیلی از یک موسسه آموزشی متعارف کانادایی چیست؟

پس از اتمام تحصیلات تکمیلی خود در موسسه عالی رتبه کانادایی، شما بیشتر از این استقبال می کنید که تحصیلات تکمیلی خود را در این کشور ادامه دهید، با حمایت کامل قانونی از مقامات کانادایی در مورد سیاست های مهاجرت.

شرایط مشترک برای پذیرش در دانشگاه / کالج کانادا چیست؟

برای پذیرش در موسسه آموزش عالی عالی کانادایی، نیازمندی های دانشجویان برای ملاقات وجود دارد، این که آیا من یک دوره کارشناسی یا یک دوره کارشناسی ارشد هستم. بسته به زمینه مطالعات، برنامه ها و سایر عوامل مربوطه، رقابت می تواند متفاوت باشد. با این حال، دو معیار مهم، نمرات / عملکرد دبیرستان و همچنین مهارت های زبان آن را انگلیسی (در اکثر استان ها) و یا فرانسوی در زبان فرانسه است.

تفاوت اصلی بین دانشگاه ها و کالج ها در کانادا چیست؟

دانشگاه ها می توانند مستقل با مسائل علمی در رابطه با برنامه های درسی، روش ها و استراتژی های تدریس رفتار کنند. دانشگاه ها دارای قدرت هستند تا سیاست ها و استانداردهای علمی، پذیرش و فارغ التحصیلی را تعیین کنند، کارکنان را تعیین کنند و برنامه ریزی های دانشگاهی را انجام دهند، در عین حال، دانشگاه های خصوصی، موسسات خارج از رشته هستند که پس از یک ارزیابی کیفیت دقیق توسط مقامات دولتی تعیین شده نور سبز را به درجه خاصی بدهید.

چه نوع از دیپلم دبیرستان در صورت پذیرش در یک موسسه آموزشی متعارف کانادایی پذیرفته می شود؟

اگر نگران این هستید که دیپلم دبیرستان که در کشور خودتان به دست آورده اید، در کانادا قانونی به نظر می رسد، بیشتر نگران نباشید زیرا هر دانش آموز دارای دیپلم دبیرستان دولتی معتبر از کشور خود می تواند برای پذیرش به کانادا درخواست دهد