Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری در مانیتوبا

Home » اخبار مهاجرتی » مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری در مانیتوبا

مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه‌گذاری در مانیتوبا

Posted on

برنامه سرمایه گذاری مانتوبا Manitoba’s Business Investor Stream (BIS)، که قبلا برنامه ی مهاجرت استانی مانتوبا زیرگروه تجاری یا MPNP-B نامیده می شد، برای جذب صاحبان و کارآفرینان با تجربه ی کسب و کار که قصد شروع یک کسب و کار یا راه اندازی مزرعه ای در مانیتوبا را دارند، طراحی شده است.

BIS، با بانک اطلاعات EOI مانیتوبا در ارتباط است و برای استان این امکان را فراهم می کند تا سرمایه گذاران و کارآفرینان بین المللی  واجد شرایط را که تمایل و توانایی راه اندازی یا خرید کسب و کاری در مانیتوبا یا شراکت با یکی از کسب و کارهای موجود را ظرف 24 ماه اول از زمان ورودشان به کانادا دارند، استخدام و انتخاب نمایند.

دو مسیر برای  متقاضیان برنامه ی سرمایه گذاری وجود دارد: مسیر اول، مسیر کارآفرینی و مسیر دوم سرمایه گذاری در مزرعه است که جایگزین برنامه ی استخدام استراتژیک مزرعه شده است.

توجه: در حال حاضر سیستم EOI برنامه ی BIS بسته شده است و هنگامی که معیارهای مربوط به روش های کارآفرینی و سرمایه گذاری مزرعه در سال 2018 اجرایی شوند، مجددا بازگشایی خواهد شد.

بررسی برنامه ی مهاجرت به مانیتوبا از طریق سرمایه گذاری (BIS)

هر دو روش سرمایه گذاری مانیتوبا از سیستم EOI که متقاضیان آینده از طریق آن تمایل خود به اپلای در برنامه را ارائه می نمایند، استفاده می کنند. ابتدا، متقاضیان واجد شرایط با ایجاد یک پروفایل آنلاین، EOI خود را ایجاد می نمایند.

پروفایل های مربوط به داوطلبین واجد شرایط همراه با پروفایل واجدین شرایط دیگر، در بانک اطلاعاتی BIS EOI قرار می گیرند و بر اساس پاسخ های ارائه شده به آن ها امتیازی تخصیص داده می شود. داوطلبین بر طبق امتیاز کلی که بر حسب معیارهای منحصر به فرد ارزیابی BIS کسب کرده اند، رتبه بندی می شوند.

امتیازات بر اساس سن، دانش کسب و کار، سابقه ی کسب و کار، دارایی خالص، مهارت در زبان رسمی کانادا و فاکتورهای پیشرفته ی استقرار (همانند مهارت زبان همسر، بازدیدهای قبلی از مانیتوبا و سایر فاکتورها) تعلق می گیرند.

داوطلبینی که بالاترین امتیاز را دارند، دعوت به اپلای به برنامه ی BIS می شوند. این دعوت به شکل توصیه نامه ی (LAA) می باشد. بعد از دریافت دعوت نامه ی LAA، داوطلبین فقط 60 روز زمان برای ارائه ی درخواست کامل خود به دولت مانبتوبا خواهند داشت.

معیارهای بررسی سازگاری

معیارهای بررسی سازگاری برای ارزیابی پتانسیل داوطلب برای اسکان موفق در مانیتوبا و موثر بودن او برای استان از نظر اقتصادی استفاده می شود. متقاضیان برای اینکه بتوانند انتخاب شوند، باید به حداقل امتیاز 60 و بالاتر از آن  دست یابند.

سن (حداکثر 15 امتیاز)

امتیازات سن
0 زیر 21
5 21 تا 24
10 25 تا 29
15 30 تا 44
5 45 تا 49
5 50 تا 54
0 بالای 54 سال

 

دانش کسب و کار (حداکثر 15 امتیاز)

امتیازات دانش کسب و کار
15 مالک و مدیر کسب و کار (مالکیت بیش از 50%)
12 مالک و مدیر کسب و کار (مالکیت بین 20 تا 50 %)
10 مدیر ارشد
  • متقاضی برای اینکه بتواند از این قسمت امتیاز کسب کند، باید حداقل سه سال سابقه ی مالکیت کسب و کار در طول 5 سال اخیر داشته باشد.
  • اگر متقاضی صاحب چندین کسب و کار باشد، فقط مالکیت کسب و کار اصلی، در این معیار در نظر گرفته خواهد شد.
  • اگر همسر متقاضی مالک سهام همان کسب و کار باشد، ترکیب دو مالکیت روی همدیگر را می توان در این معیار در نظر گرفت.
  • اگر متقاضی مالک کمتر از 20% سهام یک کسب و کار باشد در آن صورت برای اینکه بتواند واجد شرایط برنامه ی MPNP-B شود، باید مدیر ارشد باشد.سابقه ی کسب و کار (حداکثر 15 امتیاز)
مدت سابقه ی کار امتیازات
10 سال به بالا 15
بین 6 تا 10 سال 10
بین 3 تا 6 سال 5
  • مدت سابقه ی کار فقط برای سابقه ی مدیریت ارشد و سابقه ی مالکیت کسب و کار  به صورتی که توسط MPNP-B تعریف شده است، در نظر گرفته می شود. به سایر سوابق کاری هیچگونه امتیازی تعلق نمی گیرد.

دارایی خالص (حداکثر 15 امتیاز)

کل دارایی خالص امتیازات
بالای 2.5 میلیون دلار 15
بین 2 میلیون تا 2.5 میلیون دلار 14
بین 1.5 میلیون تا 2 میلیون دلار 13
بین 1 میلیون تا 1.5 میلیون دلار 12
بین 500 هزار تا 1 میلیون دلار 10
بین 350 هزار تا 500 هزار دلار 8

مهارت زبان انگلیسی/ یا فرانسه

توصیف CLB/NCL یا نمرات آزمون های معادل با آنها امتیاز
مهارت عالی در زبان- داوطلب می تواند به خوبی ارتباط برقرار کند و یا در زبان انگلیسی/ فرانسه سلیس می باشد. بالای 6 20
مهارت متوسط در زبان- داوطلب برخی از مهارت های انگلیسی/فرانسه را دارد و می تواند در اکثر شرایط روزانه به خوبی ارتباط برقرار نماید. 4 تا 6 15
بدون مهارت زبان یا دارای مهارت پایین- داوطلب حداقل مهارت های فرانسه/ انگلیسی را در اختیار دارد. کمتر از 4 0
  • متقاضی برای اینکه بتواند از این بخش امتیاز کسب کند، باید نتایج آزمون یکی از سازمان های معتبر (آیلتس، CELPIP یا TEF) را به عنوان مدرک تسلط بر زبان ارائه نماید.
  • آزمون باید در طی دو سال قبل از ارائه ی EOI به MPNP-B اخذ شده باشد و نتایج رسمی باید به عنوان سند مورد نیاز برای درخواست MPNP-B ارائه شوند.
فاکتورهای استقرار امتیاز
متقاضی حداقل طی 5 روز کاری از مانیتوبا بازدید کرده باشد و تحقیقات مرتبط با کسب و کار و شیوه ی زندگی را انجام داده باشد. 15
همسر متقاضی مهارت بالایی در زبان داشته باشد (CLB 5 یا بالاتر) 10
متقاضی فامیل نزدیکی داشته باشد که برای بیش از یک سال ساکن مانیتوبا بوده باشد. 5
فرزند متقاضی در یکی از موسسات آموزشی معتر مانیتوبا حداقل به مدت 6 ماه قبل از ارائه ی درخواست ثبت نام کرده باشد و به طور فعالانه، آموزش های تحصیلی، حرفه ای و شغلی خود را به صورت تمام وقت دنبال نماید. 5

متقاضی یا همسر همراه با او یک دوره ی تحصیلی تمام وقت حداقل یک ساله را در یکی از موسسات آموزش عالی در مانیتوبا گذرانده باشند. این کار باید بعد از 17 سالگی و با مجوز تحصیل معتبر انجام شود. یا

متقاضی و همسر او حداقل یک دوره ی استخدام پیوسته ی شش ماهه را در مانیتوبا گذرانده باشند. متقاضی باید یک معرفی نامه از کارفرما و یک کپی از مجوز کار خود را ارائه نماید.

5

فاکتورهای پیشرفته ی اسکان (حداکثر 20 امتیاز)

  • بازدید اکتشافی باید حداکثر یک سال قبل از ارائه ی EOI انجام شده باشد.
  • متقاضیان باید مستندات تکمیلی ثبت نام فرزندانشان در یک موسسه ی آموزشی معتبر را ارائه دهند.
  • فامیل نزدیک باید شهروند یا ساکن دائم کانادا باشند و حداقل بیش از یک سال ساکن مانیتوبا بوده باشند. فامیل نزدیک به صورت خواهر/ بردادر، عمه/ عمو یا خاله/دایی، خواهر زاده یا برادر زاده، مادربزرگ/ پدربزرگ و یا پسرعمو/پسردایی/پسرخاله/پسر عمه ی فرد تعریف شده اند. مدرک رابطه ی خانوادگی نیز باید ارائه شود. مدارک استقرار و اسکان کامل او در مانیتوبا (از جمله استخدام، سکونت، درآمد و …) باید ارائه شود.

دوره های دعوت یا همان قرعه کشی بین شرکت کنندگان واجد شرایط:

جدول زیر نتایج دراوهای قبلی تحت طرح MPNP-B را نشان می دهد. دراوهای آتی در سال 2018 بد از اجرایی شدن معیارهای BIS ادامه خواهد یافت.

تاریخ/ ماه دراو (قرعه کشی) تعداد LAA های صادر شده محدوده ی امتیازات درخواست های دریافت شده
29 سپتامبر 2017 31 90 تا 95 30 درخواست دریافت شده است.
1 سپتامبر 2017 27 90 تا 100 41 درخواست دریافت شده است.
جولای 2017 40 89 تا 97 30 درخواست دریافت شده است.
ژوئن 2017 50 87 تا 95 31 درخواست دریافت شده است.
می 2017 40 87 تا 99 84 درخواست دریافت شده است.
آپریل 2017 40 87 تا 97 30 درخواست دریافت شده است.
مارچ 2017 50 87 تا 95 41 درخواست دریافت شده است.
فوریه 2017 40 85 تا 95 33 درخواست دریافت شده است.
ژانویه 2017 40 85 تا 100 35 درخواست دریافت شده است.

این آمار، به تعداد درخواست های دریافت شده در طول ماه انجام شدن دراو نیز اشاره دارد.

توجه: BIS به طور دوره ای از بانک EOI، دراو ها را انجام می دهد. در هر دراو برای داوطلبی که بالاترین امتیاز را دریافت کرده، یک LAA صادر می شود. به علت محدودیت فضا، انتشار LAA ها بر اساس تاریخ آخرین بروزرسانی در مورد نمره انجام می شود.

دولت مانیتوبا همچنین اشاره داشته است که:

  • بانک EOI یک بانک پویا و فعال است.
  • ترکیب درون بانک EOI با ارائه ی هر درخواست اضافی، تغییر می کند.
  • درخواست های ارائه شده چندین بار در هر ماه قرعه کشی شده و محدوده ی امتیازها در هر دراو متغیر است.
  • بازه ی امتیازها به درخواست های ارائه شده ی EOI در بانک، در زمان دراو بستگی دارد.

موارد که داوطلبین، مجاز به اپلای نمی باشند.

  • وضعیت پناهندگی حل نشده ای در کانادا داشته باشند.
  • به طور غیرقانونی در کانادا باشند.
  • دستور اخراج آنها از کانادا صادر شده باشد.
  • ممنوع الورود به کانادا باشند.
  • در انتظار نتیجه ی درخواست برنامه ی استانی دیگری در کانادا باشند.
  • اگر هدفشان راه اندازی فعالیت های کشاورزی تولید مصولات اولیه است.
  • طی 12 ماه قبلی یکبار درخواستشان به برنامه ی MPNP-B رد شده باشد.
  • طی 24 ماه گذشته درخواستشان به خاطر ارائه ی اسناد نادرست یا جعل اسناد رد شده باشد.

فرصتی استثنایی برای فرزندان شما شروع ثبت نام مدارس برای ترم ژانویه ۲۰۲۰      اطلاعات بیشتر!