Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

ویزای تحصیلی کانادا

Home » ویزای تحصیلی کانادا

همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد.

برای درخواست مجوز تحصیل باید نامه پذیرش از موسسات آموزشی تعیین شده داشته باشید. مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به DLI ندارند. شما باید شماره ی موسسه آموزشی تعیین شده (DLI) که با حرف O شروع می شود در فرمتان بنویسید.

اقدام جهت ادامه تحصیل در کانادا با داشتن نمره آیلتس یک امتیاز برای متقاضی به حساب می آید. الکس ویزا شرایطی را برای افرادی که مدرک زبان نداشته باشند و قصد تحصیل در کانادا را داشته باشند فراهم نموده است.

متقاضیان بدون ارئه ‌مدرک زبان می توانند از طریق شرکت در آزمون تعیین سطح زبان انگلیسی آنلاین (که این الکس ویزا برای آنها درخواست می دهد) شرکت نموده و سپس از این طریق درخواست پذیرش کاندیشنال از دانشگاه را نمایند.

برای دریافت اجازه تحصیل، دو مرحله مجزا وجود دارد. مرحله اول تقاضا و دریافت پذیرش تحصیلی از یک مرکز آموزشی (مدرسه، کالج، دانشگاه و …) کانادایی که DLI می باشد و مرحله دوم درخواست و دریافت اجازه تحصیل (Study Permit) از اداره مهاجرت کانادا است.

پروسه‌ی تقاضا برای اجازه‌ی تحصیل بسیار پیچیده است و کمک گرفتن از یک متخصص در بسیاری از موارد می‌تواند تنها دلیل بین قبولی و ردی پرونده باشد. ما از کامل بودن مدارک پرونده و دقیق بون آنها اطمینان حاصل می کنیم. همچنین شما را در تمام مراحل دریافت “ارزیابی کانادایی مدارک تحصیلی” همیاری می‌کنیم.

همچنین مدارک و مواردی که برای پرونده حیاتی هستند ولی جزو لیست مدارک مورد نیاز نیستند و می‌توانند شانس قبولی شما را بالا ببرند. حصول اطمینان از تکمیل شدن تمام فرم ها با اطلاعات دقیق و صحیح و آماده سازی نامه‌ مشاور رسمی از دیگر خدمات ماست.

شرکت الکس ویزا زیر نظر مشاور رسمی RCIC تمام موارد مربوط به مکاتبات با اداره مهاجرت کانادا را از طریق پرتال مشاور رسمی اداره مهاجرت کانادا انجام می‌دهد، این پرتال مختص افراد تائید شده‌ی اداره مهاجرت کانادا است.