Contact: +1 604 5126 849
 

Contact: +1 604 5126 849

ویزای توریستی کانادا

Home » ویزای توریستی کانادا

یکی از روش های متداول برای مسافرت و گردش در کشورهای گوناگون، اخذ ویزا توریستی کانادا است. بسیاری از گردشگران و مهاجران به دلیل شرایط مناسب اجتماعی و اقتصادی که در کانادا وجود دارد، بازدید از این کشور را در اولویت قرار می دهند. دولت کانادا به علت کثرت درخواست های ویزای توریستی کانادا، قوانینی بسیار جدی در این زمینه برای ورود متقاضیان خارجی وضع نموده است.

البته در صورت آشنایی کامل با این قوانین و تکمیل دقیق مدارک کار سختی برای اخذ ویزای توریستی کانادا نخواهید داشت. باید توجه داشته باشید که به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا باید توسط خود متقاضیان یا از طریق نمایندگان قانونی، در یکی از سفارت های کانادا در کشورهای دیگر، مانند ترکیه، پیگیری شود.

ویزای توریستی کانادا در یک نگاه

  • مدت ویزا: حداکثر ۵ ساله
  • نوع ویزا: مولتیپل ۵ ساله یا سینگل
  • امکان اخذ ویزای همراه:‌ باید جداگانه اقدام کنند
  • امکان اخذ ویزای کار پس از ورود: در صورت یافتن شغل دارای تائیدیه، وجود دارد
  • هزینه: ۱۰۰ دلار برای ویزا و ۸۵ دلار برای انگشت نگاری
  • مدت زمان:به دلیل تغییرات زمان میتوانید به صورت آنلاین از وب سایت اداره مهاجرت چک کنید پروسه زمانی
    https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/check-processing-times.html

تغییر ویزای توریستی کانادا به ویزای تحصیلی و اقامت

طبق قوانین جدید اداره مهاجرت کانادا در صورتیکه توریست وارد شده به کانادا در یکی از موسسات آموزشی مورد تایید اداره مهاجرت کانادا ثبت نام نماید، امکان تغییر وضعیت او از حالت توریستی به دانشجویی وجود خواهد داشت. الکس ویزا دارای نمایندگی کالج ها و برخی از دانشگاه های کانادایی آمادگی خود را جهت اخذ ویزای توریستی کانادا و همچنین در مرحله بعدی ثبت نام دانشجو در کالج و اخذ ویزای تحصیلی را اعلام میدارد.

لازم به ذکر است که این روش دارای جزئیات زیادی بوده که نیاز به تجربه و دانش فنی و شناخت دقیق از مفاهیم مهاجرت دارد. اگر قصد اقدام برای تبدیل ویزای توریستی به دانشجویی را دارید با مشاور مهاجرت خود مشورت کنید. یا در صورت تمایل برای همکاری با الکس ویزا ، اگر ویزای توریستی کانادا را داشته و قصد تبدیل آن به انواع ویزاهای دیگر را دارید، لطفا قبل از تماس با شرکت، ابتدا فرم ارزیابی را تکمیل کنید. ما شرایط شما را برای ویزای تحصیلی بررسی میکنیم و در صورت واجد شرایط بودن امکان همراهی را خواهیم داشت.

لازم به ذکر است که همیشه امکان تبدیل یا تغییر ویزای توریستی به ویزای دانشجویی از داخل خاک کانادا وجود ندارد . تمامی امور مربوط به دریافت ویزای توریستی کانادا در شرکت الکس ویزا زیر نظر و کلیه خدمات مهاجرتی توسط مشاورین رسمی مهاجرت کانادا عضو سازمان ICCRC کانادا انجام میپذیرد.

آیا الکس ویزا تضمین اخذ ویزا میدهد؟

خیر. به هیچ عنوان دقت کنید هیچ مشاور یا وکیل طبق قانون کانادا اجازه دادن تضمین به فردی را ندارد. در کل الکس ویزا دارای آمار قبولی بالایی در اخذ ویزای توریستی کانادا میباشد.

مدارک ویزای توریستی کانادا

  • پاسپورت معتبر و عکس پاسپورتی
  • مدارک تمکن مالی
  • دعوتنامه از فرد یا سازمانی در کانادا یا ارائه برنامه دقیق بازدید از کانادا
  • پر کردن فرمهای ویزا
  • پرداخت هزینه های قانونی مربوط به اخذ ویزای توریستی کشور کانادا
  • انجام انگشت نگاری سفارت کانادا.  در حال حاضر سفارت کانادا در تهران بسته می‌باشد  مرحله انگشت نگاری در یکی دیگر از کشور های همسایه انجام میشود فعلا .
  • سایر مدارک تکمیلی که نشان دهنده وجود tie یا همان وابستگی شما به کشور خودتان است که به نوعی آفیسر را قانع میکند که شما پس از اخذ ویزای مسافرتی کانادا به کشور خود باز خواهید گشت.
  • ارائه کامل سوابق شغلی اعم از نامه های اشتغال به کار و فیش حقوقی و مرخصی
  • ارائه کامل اسناد مربوط به دارایی های شما
  • رکورد ویزای های شما به کشورهای قبلی

تذکر: لیست مدارک ارائه شده به صورت کلی میباشد. برای دریافت لیست دقیق مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی کانادا باالکس ویزا مشورت نمائید.

برای سفر به کانادا باید:

  • پاسپورت معتبر داشته باشید
  • از شرایط سلامتی خوبی برخوردار باشید
  • افسر مهاجرت را متقاعد نمایید که به کشور خود باز می گردید مانند علایقی همچون کار، خانواده، دارایی و …
  • داشتن پول کافی برای سفر خود

همچنین ممکن است موارد زیر از شما درخواست شود:

  • در صورت صلاحدید دولت کانادا و سفارت کانادا انجام آزمایشات پزشکی
  • دعوتنامه از شخصی که در کانادا زندگی می‌کند.
  • مشکلات پزشکی و سوء پیشینه میتواند منجر به عدم دریافت ویزای کانادا شود.
  • بازدید کننده کانادا باید بتواند اثبات کند که از نظر مالی توان ساپورت در مدت زمان حضور در کانادا را دارد.

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

  • تکمیل فرم ارزیابی توریستی، شروع پروسه اجرایی با الکس ویزا.
  • ترجمه و تائید مدارک طبق دستورالعمل، ارسال مدارک به الکس ویزا
  • اقدام برای اخذ ویزا وانگشت نگاری  (بیومتریک)

دریافت نتیجه ویزا

برای اخذ انواع ویزاهای کانادا، متقاضیان میتوانند به صورت شخصی اقدام فرمایند و الزامی برای استخدام مشاور نیست. در صورتی که قصد استخدام مشاور رسمی مهاجرت را دارید، مشاور شما باید حتما در سازمان های معتبر که اداره مهاجرت کانادا به رسمیت میشناسد عضویت داشته باشد.

تمامی امور مربوط به دریافت ویزای توریستی در شرکت الکس ویزا توسط مشاورین رسمی مهاجرت کانادا عضو سارمان ICCRC کانادا انجام میپذیرد. تجربه موفقیت در بیش از۷۵٪پرونده های ویزای توریستی کانادا، اطمینان کافی را برای انجام به بهترین نجو ممکن در پرونده های موکلین ما داده است.

قوانین ورود و خروج با ویزای توریستی کانادا

ویزای توریستی کانادا معمولا به شکل ویزای تک ورود single entry یا ویزای مولتیپل کانادا multiple entry یا همان ویزای پنج ساله کانادا صادر میشود. ویزای توریستی برای متقاضیان معمولا یا به صورت سینگل اینتری به مدت درخواست متقاضی یا به صورت مولتیپل اینتری به مدت ۵ سالیا ۱۰ سال بستگی به اعتبار پاسپورت هر کشوری دارد (یا پایان مهلت پاسپورت) صادر میشود.

بر اساس قانون کلی حداکثر زمانی که توریست کانادا میتواند بدون خروج از کانادا در این کشور بماند ۶ ماه است.

بیشتر بخوانید : مهاجرت به کانادا از طریق برنامه استارت‌آپ

نکته قابل توجه دارندگان ویزای توریستی کانادا این است که داشتن ویزای بازدید از کانادا به معنی داشتن اجازه ورود به این کشور نمیباشد. بلکه آفیسر در هنگام ورود به خاک کانادا باید تشخیص دهد که ماهیت حضور فرد در کانادا موقت خواهد بود و متقاضی بازدید از کانادا قصد ماندن در کانادا را پس از ویزای کوتاه مدت ندارد. متقاضیانی که دارای ویزای مولتیپل توریستی کانادا هستند، از تاریخ شروع تا پایان تاریخ ویزای درج شده در پاسپورت خود امکان سفر به کانادا را خواهند داشت.

در هر بار ورود به کشور کانادا شما میتوانید تا سقف ۶ ماه در کانادا بمانید. امکان تمدید این ۶ ماه از داخل خاک کانادا با داشتن دلیل قانع کننده وجود خواهد داشت. در صورتی که دلیل قانع کننده نداشته باشید ملزم به ترک خاک کانادا هستید ولی میتوانید بلافاصله پس از ترک خاک کانادا ( منظور از خاک مرز میباشد) محدد وارد کانادا شده و ۶ ماه دیگر در کانادا باشید. پس در هر ورود متقاضی مجاز به ماندن حداکثر ۶ ماه میباشد. ولی برای تعداد روزهایی که ، در هر سال یا در طول مدت ویزا، در کانادا هستید هیچ محدودیتی وجود ندارد.

مدارکی که اثبات کنند فرد به کشور خود باز میگردد. این مدارک میتوانند وابستگی های اقتصادی، اجتماعی، تحصیلی و … باشند.

  • مشخص بودن وضعیت شغلی و منبع در آمد.
  • ارائه دادن پرینت حساب شخص درخواست
  • سوابق مسافرت ها البته داشتن این مورد الزامی و تضمینی به صدور ویزا نیست

 توجه : ارائه اطلاعات نادرست یا مدارک غیر قانونی باعث محرومیت طولانی مدت درخواست کننده می شود.

با ویزای توریستی کانادا امکان کار کردن در این کشور وجود ندارد ولی امکان ادامه تحصیل در دوره هایی که کمتر از ۶ ماه باشند وجود دارد. در صورتی که قصد اخذ ویزای تحصیلی را در دوران ویزای توریستی دارید، لطفا قبل از تماس با شرکت تکمیل فرم ارزیابی .

خیر،‌ انگشت نگاری دارای اعتبار ۱۰ ساله می‌باشد و برای درخواست های بعدی اعم از ویزای جدید و یا ریجکتی نیازی به مراجعه حضوری نیست

له، تمامی اعضای خانواده می توانند بصورت جداگانه فرمهای مربوطه را پر کرده و هزینه قانونی کلی این فایل نیز ۴۰۰ دلار برای هزینه قانونی و ۱۸۰ دلار برای هزینه انگشت نگاری برای کل خانواده می‌باشد توجه کنید این هزینه ها اجباری و غیر قابل برگشت می‌باشد درخواست های بعدی تا ۱۰ سال نیازی به پرداخت انگشت نگاری نیست .

خیر. باید برای فرزندتان درخواست ویزای تحصیلی بدهید.

ریجکت ویزای کانادا به این دلیل است که یا شما پرونده درخواست ویزا را به درستی انجام نداده اید یا این که آفیسر قانع نشده که شما پس از بازدید کانادا به کشور خود باز خواهید گشت. گاها نیز ویزای توریستی کانادا به دلیل عدم داشتن ساپورت ملی کافی مردود میشود.

بله. در صورتی که در پرونده درخواست ویزای بازدید کانادا اشتباهی بوده، آنرا را رفع کنید و دوباره درخواست بدهید. در صورتی که ایرادی در پرونده نبوده و همه مسایل در دریافت ویزا به درستی رعایت شده اند، باید تغییر مشخصی در پرونده ایجاد شده باشد که دوباره درخواست دادن شما منطقی باشد. در غیر اینصورت احتمالا نتیجه مشابه خواهید گرفت.

خیر. الزامی نیست ولی سابقه ویزای شما در اخذ ویزای توریستی کانادا کمک میکند. این موضوع به آفیسر کمک میکند که قبول کند قصد شما ماندن در کانادا نیست.

هزینه اخذ ویزای توریستی کانادا شامل موارد زیر است:

  • پرداخت هزینه های مربوط به اداره مهاجرت و انگشت نگاری
  • هزینه سفر مربوط به انجام امور انگشت نگاری در دفتر VAC. این سفر میتواند به هر کدام از کشورهایی که دفتر انجام انگشت نگاری در آنها وجود دارد باشد. در کشورهای اطراف ایران، در دبی و ارمنستان و ترکیه این خدمات وجود دارد.

خیر. هیچ مشاور یا وکیلی طبق قانون حتی اجازه دادن تضمین به فردی را ندارد. لطفا این به متن اداره مهاجرت کانادا توجه کنید.

Beware of immigration fraud and scams
You may have seen advertisements that promise work permits and guarantee high-paying jobs in Canada. Some offer scholarships to study at Canadian universities or colleges. Potential newcomers to Canada should be aware that many offers like these are fraudulent. In fact, using the services of people who make such promises may result in your application to Canada being rejected.
Canada’s immigration system is based on fairness. Every application receives equal consideration. No one has special connections, and no one can promise your application will be given special treatment or guarantee that it will be approved.

فرصتی استثنایی برای فرزندان شما شروع ثبت نام مدارس برای ترم ژانویه ۲۰۲۰      اطلاعات بیشتر!